POTRESNE SCENE SA SAHRANE KRALJICE ELIZABETE: Princeza Šarlot plakala kao kiša, A TEK DA VIDITE REAKCIJU MALOG PRINCA

Mnogi su ostali shrvani tim prizorima. Jedan je napisao: “Da li princeza Šarlot plače? Stani!” Drugi je rekao: “Nisam mislio da ću plakati, a onda sam čuo kako kreću gajde i onda sam vidio princezu Šarlotu kako plače dok su smještali kovčeg iz kočija u automobil.”

3180419-profimedia0724174373-ff
Šarlotin stariji brat, devetogodišnji princ Džordž, takođe je jdelovao emotivno tokom sahrane, a princeza od Velsa stavila ga je umirila stavljajući mu ruku na rame nakon što je on protrljao oči. Bio je između mame i tate i Šarlot, a bilo je mnogo emotivnih scena kada su brat i sestra zajedno sa roditeljima ušli u Vestminstersku opatiju.

Očekivalo se da će djeca biti odsutna sa sahrane, ali su princ i princeza od Velsa odlučili da je važno da budu tamo. Mama troje djece Kejt je viđena kako stavlja ruku na ramena svoje najstarije djece dok su ulazili u spomen obilježje. Džordž je bio na slici kako pjeva “The Day Thou Gavest, Lord, Is Ended” dok je stajao između svojih roditelja.

3180421-profimedia0724206116-ff
Tada se mogla vidjeti Šarlot kako gleda oko sebe ispod oboda svog šešira dok su ožalošćeni pjevali “The Lord's My Shepherd”. U jednom trenutku, oni su stajali pored svoje strine Megan Markl.

3180417-profimedia0724174366-ff
Porodica je potom zauzela svoja mjesta pored lidera iz cijelog svijeta kako bi se oprostila od britanskog monarha sa najdužim vladavinom, piše The Sun.

Nakon sahrane, Šarlot se pridružila Kamili i Kejt u kolima da prate procesiju do Velington Arč. Džordž je u međuvremenu viđen dok je šetao sa drugim članovima kraljevske porodice.