Poslala je sina (6) kod babe i dede na selo: Kad se vratio, ZGROZILA se onim što je dečak uradio…

Godinama unazad odnos između svekrva i snajki je prikazan kao komplikovan, i prava je rijetkost i sreća ukoliko je taj odnos uravnotežen i dobar.

10 saveta kako da se izborite sa SVEKRVOM iz pakla! | Najnovije vesti -  Srbija danas

U većini slučajeva se teško postiže balans, te jedna strana pretjera.

Jedan takav primjer je ostavila majka šestogodišnjeg dječaka koja je svoju ispovijest podijelila u grupi na društvenim mrežama.

Ova majka je napisala da je svog dječaka ostavila kod bake i djeda na selu na četiri dana, jer su oni to tražili s obzirom da slabo provodi vrijeme sa njima.

Ona i muž su pristali na to, te je muž nakon četiri dana otišao po dječaka.

Majka sva srećna ga je jedva dočekala i potrčala da ga zagrli, a dječak je samo protrčao pored nje i otišao u svoju sobu. Pomislila je da je mnogo poželio igračke i da ide da se igra. Otišla je da postavi večeru koju je pripremala, a nakon toga u dječakovu sobu da ga zove da jede.

On joj je rekao da neće da ide kod nje, da je ku*va jedna i da nije njegova majka. Na prvu je bila izbezumljena sa onim šta čuje, ali je brzo shvatila da on ne zna ni šta to znači te ga upitala odakle je to čuo, na što je dječak odgovorio da je čuo od bake i djeda koji su to govorili kao i to da je njegova majka odvela njihovog sina u grad.