PORODICA ZABRINUTA! Brena ovim postupkom ugrozila svoje zdravlje: SAVETE LEKARA NIJE NIKAKO HTELA DA SLUŠA…TUŽNO (FOTO)

Kad je riječ o Lepoj Breni ona se pomalo počela povlačiti sa muzičke scene u poslednjih deset godina, a imala je i pomalo bezuspješene nastupe prošlo ljeto na jadranskoj rivijeri. Slaba posjećenost na nastupima je pomalo bio razlog zbog kojeg je odustala od pjevanja, te se puno više posvetila privatnom biznisu.

Sve je mnogo šokirala informacija iz njenog tima, gde su rekli da je zakazan veliki koncert sredinom slijedećeg mjeseca. Nije čudno što se Brena pomalo zasitila nastupa, jer jednostavno ona je na sceni već 40 godina, što svakako i nije mala brojka, a pogotovo za jednu ženu. Samim time ona u posljednjih par godina ima i zdravstvene probleme .

Vjerujemo da znate da Brena već duže vrijeme nosi perike, jer joj je korjen kose totalno propao pa je na pojedinim mjestima čak i ćelava. Nedavno je ušla i u sedmu deceniju života, jako pazi šta jede, trenira konstantno ali ima probleme i sa nogama a jedna od njih je nastradala kada je sin Stefan bio mali i kada je potrčala za njim pa je pala sa stepenica. Obavijestila je svoje prijatelje da se već par godina bori sa trombofilijom a ova bolest joj je otkrivena još 2004 godine a do sada nije u javnosti puno pričala o njoj.

Ljekari joj daju konstantnu terapiju a sve se iskomplikovalo kada je suklavija stigla i do pazuha desne ruke ali Brena kao Brena je pomalo žena tvrdoglava te je preskakala neke terapije tako da je opet završila u bolnici kod svoga doktora.