PONIŽAVA SVOJU SUPRUGU NA SVE MOGUĆE NAČINE, ON NJU ŠETA NA LANCU I NAPRAVIO JOJ PSEĆU KUĆICU: NAKON NJENIH REČI OSTAĆETE SKAMENJENI (VIDEO)

Dakle stvarno postoje ovakve ili onakve veze između žena i muškaraca i oni se vole, poštuju i uvažavaju, ali naravno da ima i onih parova čiji odnos prelazi sve moguće granice konvensionalnosti koje se mogu da pojave u nekom od odnosa.

Tako vam danas donosimo jednu priču o jednom paru koji živi u Tuksonu u Arizoni koji izazvi pažnju gdje god da se pojavi. Džek svoju partnericu koja se zove Dani trenira kao psa, ali ona to želi, i ona je presretna zbog ovoga. Ona je jednom prilikom za medija rekla da ona kako zna za sebe ima poremećaj panike i anksioznosti ponašanje i kada se ponaša kao pas njoj to puno pomaže da se oslobodi i da se na taj način lakše nosi sa svojim stresom. njoj je najljepši dio dana kada dođe kući i zaboravi na svaki problem i svakodnevnicu, jer se onda Džek brine mnogo za nju kao i za njene potrebe. Dani svaku priliku koristi da se ponaša kao pas i da hoda četveronoške, a ima i svoju zdjelicu za vodu, keksiće za pse koje vole, igračke da bi jačala zube, kao i veliki broj povodaca koje Džek koristi kada je izvodi da šeta.

Uvijek je poslušna i reaguju na svaku komandu koju joj njen gazda naredi kao što je recimo, Sjedi ili Ostani na mjestu, a njoj je veliko zadovoljstvo kada na se četiri noge juri za loptom po nekoj livadi. Također, njoj je njen partner poklonio kućicu za pse, a to je nju mnogo usrećilo i to kao da ništa do tada nije imala. Kaže da je Džek njen vlasnik i da njeno malo pseće srce on čini sretnom, a svjesna je da su drugim ljudima mnogo čudni ali njoj je jedino važno da su oni skupa sretni.