POKAZAO LUKS PORODIČNI DOM SA POGLEDOM NA MORE!FILIP CAR STIGAO U CRIKVENICA: Otkrio koga je u rodno mjesto poveo iz Beograda(FOTO)

Biivši zadrugar Filip Car stigao je u svoj dom u Crikvenici i pokazao kako sve izgleda.

Nedavno je istakao kako nije bio kući dvije godine i da je sve poželio. On je snimao dnevnu sobu i kuhinju koje su sređene po posljednjoj modi i ogroamnu terasu. Po sobi su bile dječije stvari. Njegova sestra ima bebu pa je zbog toga soba puna dječijih igračaka i opreme.

Zapitao se Filip ‘Da li sanjam ili sam tu?’ koji je kući otišao bez Dalile sa kojom je prekinuo vezu odmah nakon rijalitija. On je s Dalilom prekinuo zbog njegove porodice koja ne podržava vezu o čemu je i javno govorio.

Razočarani su mojim ljubavnim izborima, odnosima i mojim ponašanjem. I pored sveega što sam znao da nam ne ide i nemamo perspeektivu i sve, nastojao sam biti u tom odnosu i napolju i gušiti se u sopstveenim go nima. Poslije njenog javnog prekida u emisiji vidjeli smo se i pričali i pokušali prijateljski da budemo jedno uz drugo, ali otelo se kontroli i opet nas je blizina spojila kao što se događalo u Zadruzi.

‘Nakon savjetovanja sa porodicom, prijateljima i podrškom, nakon mnogih pregledanih situacija za koje sam znao da me dovode do ludila, a nisam ih mogao objasniti nikome jer su pravili blesavi na čelu sa njom, a sada sam se uvjerio da sam bio u pravu. Tako da je moja odluka da definitivno okončam taj odnos’- rekao je Filip.