POJAVIO SE STRAVIČAN SNIMAK PUCNJAVE: Ovako je kosovska policija upucala Srbina u leđa! Kurti je psihopata i ludak” (FOTO/VIDEO)

U jutarnjim satima Kosovska policija ”ROSU” je saopštila da je započela akciju suzbijanja krijumčarenja robe, na više lokacija u Kosovu, a problem je nastao u Sjevernoj Mitrovici, gdje je većinom srpsko stanovništvo.

Tu su se organizovale kriminalne grupe, koje su blokirale puteve, a potom i koristili razna oružja, plinske boce, šok bombe, ručne bombe i mnoge druge predmete, a sve u cilju ometanja policije na dužnosti.

24sata

U javnosti su se pojavile informacije da je policija ‘upala’ u grad, ponajprije u apoteke i poslovne prostore, te počela bacati suzavce i pucati po nedužnim ljudima, pri čemu je srbin imena Srećko Sofronijević ustrijeljen, te se trenutno nalazi na operaciji u bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

Oslobođenje - Pojavile se uznemirujuće fotografije ranjenog Srbina na Kosovu  kojem je metak izašao na grudi: Poznat i idenitet

Oglasio se premijer Kosova Albin Kurti te saopštio da se prestanu širiti lažne propagande i pozvao građane da ne nasjedaju na pisanje raznih medija i širenju straha i panike.