POJAVILI SE NOVI DETALJI KOJI SU ŠOKIRALI JAVNOST! Drugar nestalog Mateja jurio ZVEZDAŠE po rivi: SVE JE SADA POTVRĐEN!(FOTO)

Matej Periš se još uvijek vodi kao nestala osoba  i potraga za njim u Beogradu još uvijek traje. Nedavno su se pojavili zanimljivi detalji koji su šokirali javnost.

Od samog početka ovog slučaja, svi su sumnjali u iskrenost Matejovog društva. Iako su na početku svi mislili da je Matej kao i njegovo društvo veoma fino i dobro društvo, otkrile su se mnoge stvari koje su pokazale da one nisu baš toliko nevini.

Nedavno se otkrilo i da je jedan momak iz Matejeve ekipe zapravo učestvovao u napadu na vaterpoliste Crvene Zvezde 2019. godine.

Izvor iz Splita nam je otkrio da je dobro upućen u cijelu situaciju i da zna da Matej nije klasičan huligan. Uvijek je bio sklon navijačevskim egzibicijama ali daleko od toga da je pravi kriminalac. Policiaj je rekla da bi ljudi koji poznaju Mateja trebaju da se uključe u potragu jer ga oni dobro poznaju i možda bi mogli iz njegovog ponašanja shvatiti šta se desilo te noći.