Par koji je mogao sve: Aleksandra Prijović i Filip posle VELIKE SVAĐE jednostavno rekli KRAJ!

Aleksandra Prijović je već 4 godine u braku sa Filipom Živojinovićem i njihova svadba je bila događaj godine u Srbiji a sve od tada mediji prenose vijesti o njhovim svađama i navodnom krahu braka.

Oni imaju sina Aleksandra koji je dodatno očvrstio vezu iako su zbog poslovnih obaveza često razdvojeni, a ona kao pjevačica često putuje zbog koncerata i nastupa a Filip ima poslovne obaveze u Americi što je medijima dalo samo dodatni motiv da pišu o njihovom razlazu. No, oni su dodatno svoj odnos učvrstili tako što su počeli i poslovno da sarađuju.

On je vlasnik produkcijske kuće koja je radila na izdavanju Prijinog novog albuma u koji je ona uložila veliki novac. Aleksandra je za izradu novog albuma i njegovu promociju i marketing izdvojila preko 150 hiljada eura što je dovelo i do prepirke sa Filipom. I sama Aleksandra o tome progovorila u jednom intervjuu i rekla je kako je rad na novim pjesmama iscrpio i da je sve bilo jako naporno jer je željela da sve bude saavršeno.

Rekla je kako se ona i Filip nikad ne svađaju a i ako dođe do neke prepirke onda je to zbog pjesama i spotova. Filip je osoba kojoj Aleksandra najviše vjeruje i jako joj je važno da i on to zna. Na samom početkm njihove veze dogovorili su se da je kraj svim velikim svađama i da će sve riješavati mirnim putem i razgovorom.