PANIKA U KRALJEVSKOJ PALAČI: Pogoršalo se stanje Kate Middleton nakon kraljicine sahrane

Prema izvještajima britanske štampe, Kejt Midlton se u posljednje vrijeme bori sa velikom nesanicom.

Vojvotkinja od Kembridža se požalila na svoje loše zdravlje dok je razgovarala sa vojnicima Komonvelta. Stručnjaci ukazuju da bi problemi supruge princa Vilijama mogli da ostave loše posljedice na nju.

Britanska kraljevska porodica i dalje oplakuje nedavnu smrt kraljice Elizabete Druge i čini se da to utice ozbiljno na njihovo zdravlje. Jedna od osoba koja osjeća posljedice skorasnjih događaja je Kejt Midlton. Osim što su se oprostili od bake i njenog supruga, vojvode od Kembridža su se preselili iz Kensingtona u Vindzor, što je uticalo u velikoj mjeri i na zdravlje princeze Kejt.

Britanska štampa prenosi da se zdravlje supruge princa Vilijama pogoršalo, što je i ona sama morala da potvrdi. Prema Hello Magazinu, Kejt Midlton je priznala da je zbog nedavnih događaja pati od nesanice.

Kejt Midlton se ne žali na nedostatak obaveza, pa joj nesanica može predtavljati veliki problem.

Pored toga, posljedice ovakvog stanja vrlo često uključuju: promjene raspoloženja, smanjenje imuniteta, kao i probleme sa pamćenjem, fokusom i koncentracijom. Najbolji i najjednostavniji načini borbe protiv nesanice su povećanje fizičke i kognitivne aktivnosti, eliminisanje mentalnog stresa i izbjegavanje sukoba.