Pa njoj OVO nije nikako trebalo…SKANDAL SA POZNATIM POLITIČAREM! Tanja Savić objavila INTIMNI SNIMAK iz spavaće sobe, ON NA NJOJ, a pevačica u halteru i svilenoj spavaćici! HAOS!

Pjevačica Tanja Savić se nakon dugogodišnje pauze ponovo našla u centru pažnje javnosti, te posljednje dvije godine stalno skreće medijsku pažnju na sebe.

Nakon potresnog intervjua, Tanja Savić poslala JAVNU PORUKU SINOVIMA: Kamen  bi zaplakao...

Ona se našla u centru pažnje kada joj je muž Dušan oteo djecu, te ih ostavio kod sebe u Australiji. Tanja je tada putem medija podigla veliku prašinu vezanu za njen slučaj, te je na taj način uspjela vratiti svoja dva sina sebi, i sve troje su ostali živjeti u Srbiji.

Tanja se posljednjih dana ponovo našla u centru skandala, nakon što je voditeljica Jovana Jeremić objavila da se poznata pjevačica viđa sa jednim bosanskohercegovačkim političarem. Naknadno je otkriveno da je u pitanju mladi gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, sa kojim se upoznala preko zajedničkih prijatelja, te se nastavila viđati na planini daleko od očiju javnosti.

Da pjevačica voli skretati pažnju na sebe pokazala je i posljednjim fotografijama na instagramu. Naime, postavila je se*si fotografije u crvenom kombinezonu, dok je na sebi imala crne haltere i čarape.