P0R*O SUBOTA U ŠIMANOVCIMA! Aleksandra guta u ćošku, Kritijan zavrće očima, HA*S! (VIDEO) By Asus -October 1, 20220

U zadnjih par dana u Šimanovcima vlada pravi haos, u čijem je centru naravno Kristijan Golubović, Iako svaki puta kaže kako na samom početku Zadruge ništa neće imati sa nemoralnim ženama koje se nadu tamo, uvek prekrši svoje obećanje. Kao prvo je prošle sezone prevario rođenu ženu Ivanu sa Kristinom, a ona je sada trudna ostala kući, a već je i njoj nabio rogove.

 

 

Naime, nije sve krenulo kao varanje, jer je pre par dana stao cvrsto u zaštitu makedonca, te je ušao u fizički duel sa Urošem, kojeg je prvo oborio na zemlju, da bi odmah nakon toga ga tri puta udario nogom. Da je i dalje “zlatna koka” za Željka Mitrovića pokazuje i podatak da od velikog brata nije dobio niti opomenu, a tek da mu se odbije od sedmičnog honorara. Neki drugi Zadrugar bi za sličnu scenu, najverovatnije dobio i diskvalifikaciju.

 

 

Naime, svi su se okupili za večerom Kristijan Golubović, Snežana Bogdanović i Ivan Nešković. Glavna tema, svakako je bilo to kako se Nenad Aleksić Ša, pokuša iskrasti iz Zadruge, jer mu je već sada puna kapa svega. Svakako je opet bio najglasniji Kristijan Golobuović, koji je na račun kolege opalio pravu paljbu: Ša, koliki je paćenik, to nisam video. Pazi, Tari Simov platio kaznu. Za ono što je uradila Tara, nikad ne bih platio, mami pokojnoj ne bih platio. Kakav čovek. Misli da je dobro delo uradio. To je smećarka, samo takva” – pričao je Kristijan.Za Aleksandru nije imao nikako lepe reči: ”Drži slovo klasična prostitutka koja ne za dve rečenice da sastavi daje savete Valentini. Gde je bila sa 17 godina? Ovde mi je gurala k*rac u usta u ćošku, jedva ga izvadi – rekao je Kristijan.