OVO sve menja…JEZIVO ČIME JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ? Stravična ISTINA ĆE VAS ZGROZITI!

Dotičemo se ponovo Jelene Marrjnaović, čija će se pravda izgleda jako brzo desiti. Prošle nedjelje na posljednjem ročištu za njenog supruga Zorana zamjenik visokog tužitelja okupljenim novinarima naglasio da će sigurno dobiti maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina za ubistvo svoje supruge.

Sa druge strane advokatski tim Zorana Marjanovića je i više nego miran, pošto su sigurni da on nije ubio svoju supruguu, iako su skoro svi dokazi kontra njega. Nesretna pjevačica je ubijena drugog aprila 2016. godine i to na nasipu u Borči, a 100m dalje od nje, bio je njen suprug Zoran Marjnaović u društvu njihove ćerke.

Njemu u epilog ide i to što je par minuta prije njene smrti isključo svoj mobitel, vjerovao je da se ne može na osnovu GPS ući u trag gdje je on bio u tom momentu.

Ovim putem oglasio se i Vladimir Savić, koji je inače bivši pripadnik službe bezbjednosti te je on siguran da je Zoran kriv: ‘.Dokazano je da je nosio predmet koji nije duži od pola metra i kojim je on zadao posljednji udarac Jeleni Marjanović. Pronađeni su tragovi odbrane na njoj. Riječ je o šipražju i vidi se da je posljednji Jelenin udah bio u vodi. Sama priča o prijavi bila je sumnjiva. Kompletna beogradska policija bila je angažovana na ovom slučaju. Sami centar političke moći stao je iza ovog ubistva, stao je iza Zorana Marjanovića. Ukazivalo je sve da je on počinio ubistvo i da je najverovatnije bila u pitanju ljubomora’- rekao je Savić.