OVO JE SUPRUGA ANE BRNABIĆ S KOJOM IMA I SINA: Svi opčinjeni njenom lepotom, UGLEDNA DAMA IZ SENKE! (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić uvijek je toliko profesionalna i formalna da ju je teško zamisliti u nečemu osim odijela i formalne odjeće. Na jednom beogradskom događaju je prisustvovala je i ona zajedno sa svojom partnerkom Milicom Đurđić i time privukla veliku pažnju javnosti. Ana ne govori često o svojoj partnerki i sinu Igoru kojeg zajedno odgajaju.

‘Nemam dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, i sa sinom, majkom, bratom. Ne stižem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima i to mi sve jako nedostaje. Beskrajno sam zahvalna svojoj porodici što imaju mnogo razumjevanja za posao kojim se bavim’- rekla je jednom prilikom. Premijerka i njena partnerka doktorica Milica Đurđić u vezi su godinama, a vijest da će beba doći na svijet pojavila se u javnosti tek nekoliko sedmica prije porođaja.

Đurđica se tada podvrgla vantjelesnoj oplodnji a zbog drugog stanja posljednjih mjeseci 2018. godine nije se pojavljivala sa Anom u javnosti iako je ranje to činila.

U vezi su već 11 godina, iako njihova veza od samog početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane se rijetko pojaviljivala sa njom zajedno na javnim mjestima, što se kasnije promijenilo. Pošto zakon o istopolnim partnerstvima u Srbiji još uvijek nije donijet, Ana i Milica i dalje nisu zvanično u braku.