OVO JE PRAVI UZROK SMRTI ČUVENOG DŽEJA: Ogroman ŠOK ZA NACIJU!

U posljednje tri godine slobodno se može reći da smo ostali bez najmanje 30 slavnih osoba. Veliki je broj poznatih glumaca i pjevača kojima smo na kraju morali da kažemo zbogom.

Danas pišemo o Džeju Ramadanovskom, koji nas je napustio iznenada u 57. godini života. On je preminuo u svom stanu na Dorćolu, dok je žena koja mu je održavala stan spremaala ručak. On je njoj rekao da ide malo da prilegne a kada ga je krenula probuditi, on je jednostavno bio nepomićan.

Na kraju ga je koštao njegov hedonistički način živoa, od danas do sutra. On je jeo sve ono što nije smio, bez obzira što su ga kćerke i ljekari upozoravali da ne smiije to da radi.

‘Kćerka Ana je sa prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Pošto je skraćeno radno vrijeme i uvedene smjene, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. Tokom razgovora sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna’- ispričao je tada izvor.

Njegove kćerke su bile u totalnom šoku, ali konačna dijagnoza je rekla da je preminuo od posljedice srčanog udara, i tu definitivno više nije bilo spasa.