Ovo je monstrum koji je obeščastio rođenu ćerku (12) na GROBLJU: Slađan trošio novac na devojke s Fejsbuka (FOTO)

Nažalost, vijesti iz crne hronike su postale naša svakodnevnica. Sada ponovo imamo stravične vijesti, a tiču se slučaja maloljetničkog nasilja u porodici.

48-godišnji Slađan K. iz Ranovca kod Petrovca je silovao svoju 12-godišnju kćerku. Da stvar bude strašnija, njegovo zlostavljanje je trajalo godinama, a na kraju je i sam priznao svoje zlodjelo.

Ovaj slučaj je otkriven u školi, kada je djevojčica počela iznositi sumnjive detalje. Najgore od svega je kada je djevojčica otkrila da je jedanput silovao na lokalnom groblju. Odmah su reagovali nastavnici i rukovodeće osoblje koje je kontaktiralo policiju i socijalnu službu, te su ga pozvali u školu. Odmah je priveden i zadržan u pritvoru, a brigu o djeci je preuzela Služba sa socijalni rad.

U svom selu je poznat kao ”Bobi”, koji ima 5-ero djece i kojeg je žena ostavila prije 4 godine. Cijelo vrijeme radi na nadnice, a sav zarađeni novac troši na djevojke sa ”fejsbuka”. Na svom fejsbuk profilu ima preko 1000 ženskih osoba, a velikom broju njih šalje eksplicitne fotografije.