OVO JE KUĆA U KOJOJ SU ŽIVJELI DALILA I DEJAN, A HUSO ĆE JE ZETU PREPISATI: Sve sama pustoš, majstori napustili radove

Jedna od najaktuelnijih rijaliti tema je krah braka Dalile i Dejana Dragojevića samo par dana poslije ulaska u Zadrugu, i to nakon bračne prevare Dalile Dragojević.

Sada se konačno oglasio Dalilin otac Huso Mujić, koji je za Telegraf Jetset iskreno govorio o svemu što se dešava, i o tome kako se osjeća.

Huso je istakao da osjeća veliki stid i sramotu zbog svoje kćerke, te da mu je jako žao Dejana. On je otkrio da je na strani zeta, te da će kuću u kojoj su njih dvoje živjeli do septembra ove godine, a koja je izgrađena na njegovoj zemlji prepisati Dejanu.

Oni su živjeli u mjestu Gornji Šepak u Bosni i Hercegovini, u kući koju su izgradili po svojim željama i najnovijim standardima. Njihova kuća važi za jednu od najluksuznijih kuća u ovom mjestu. Ipak, za Dalilu u njoj više nema mjesta.

Na pitanje novinara šta Huso misli o tome što je njegova kćerka izjavila da se više neće vraćati u tu kuću, on je izjavio da i ne treba da se vraća, niti da ima gdje, jer sa Filipom sigurno neće tu živjeti pošto će je on prepisati Dejanu.

Huso smatra da Dejan zaslužuje da živi u toj kući, koju je gradio, te će je njemu ostaviti, a potom on može raditi sa njom što mu je volja, pa čak i da je zapali ili da je da Dalili, njemu je to u potpunosti svejedno.

2778413-kuca-dalile-i-davida-dragojevica-3-ff

2778415-kuca-dalile-i-davida-dragojevica-4-ff

2778427-kuca-dalile-i-davida-dragojevica-2-ff