Ovo je Cecina vila na Kipru od 400 kvadrata: Komšije su joj suhi bogataši, a zbog ovog detalja je svi žele! (Foto)

Poznata folk pjevačica Ceca Ražnatović posjeduje luksuznu vilu na Kipru uz samo more, u kojoj često puni baterije između poslovnih obaveza. Ceca ovog ljeta zajedno ide sa kćerkom Anastasijom i sinom Željkom, koji će poveesti i svoju porodicu.

Na posljednjem spratu vile smješten je manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu. Ova kuća od 400 kvadrata nalazi se uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović i njihovi prijatelji.

‘Nešto egzotično sam željela, da je lijepo i da bude na samoj obali. Prijatelj Fotos mi je donio fotografije vile i ja sam znala da je to to. Podigla sam kredit odmah, koji sad normalno, svaki mjesec otplaćujem’- rekla je Ceca jednom prilikom.

Ceca godinama odlazi u Kipar i jako je zavoljela tamošnji ambijent i stekla mnoga prijateljstva, a i djeca su joj se tamo školovala.

‘Ja imam komšije Irance, Kipraane i Ruse s kojima sam u sjajnim odnosima. Oni su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. Ljeto je predivno u Aja Napi, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Ovaj mir mi je dragocjen koji imam u mojoj drugoj kući’- rekla je Ceca.