OVO JE BOLNA SUDBINA NAŠE POZNATE VODITELJICE – OD OVOGA ĆETE SE NAJEŽITI! Spakovale kofere i morala zauvek da ode…Ova je TRAGEDIJA prati celi život (FOTO)

Voditeljica popularne emisije ”Praktična žena” je nedavno iznijela svoje bolno iskustvo iz perioda odrastanja.

Nataša Pavlović Biografija - Biografija.org

Naime, njoj se sa 16 godina život promijenio iz korijena. U najgorem periodu odrastanja, tinejdžerskom dobu, ona se zajedno sa svojom porodicom morala preseliti iz Zagreba u Beograd.

Ona je otkrila da joj je taj period najtraumatičniji i najbolniji period njenog dosadašnjeg života.

Bila je srednjoškolka, koja je morala ostaviti svoje društvo, školu, bake koje je obožavala, i izbjeći u skroz drugi grad, odsječeni od svijeta i bez povratka nazad u rodni grad.

BILO MI JE JASNO DA NEMA POVRATKA" Voditeljka Nataša Pavlović sa 16 godina  DOŽIVELA najveću životnu TRAUMU | Najnovije vesti - Srbija danas

Nataša je navela da je do tog perioda imala najljepše djetinjstvo u životu, sa svojim bratom i drugaricama, bakama koje su živjele u Slavoniji i Lici kod kojih je provodila vikende i odmore, zagrebačkim kazalištem, i svim ostalim stvarima koje je vežu za djetinjstvo, koje se odjednom u potpunosti promijenilo.

Ona je otkrila da je uvijek govorila da je njen Zagreb najljepši grad i da nikada neće otići iz njeg, a onda se desilo što se desilo.