OPALIO JE POLA ESTRADE! OVE NAŠE LEPOTICE JE HIPNOTISAO ĆAZIM OSMANI: Držaćete se za glavu kada VIDITE LISTU! ŠOK!

Danas se bavimo jednim veoma zanimljivim likom, a koji je itekako povezan sa srbijanskom estradom. Ćamil Osmani zvani Felix je u svojoj jako dugoj ljubavnoj varijanti, bio sa pola estrade, a žene su voljele njegov šarm, ali i moć koju ima, odnosno novac. Prva je bila kćerka od Goce Božinovske, Jelena Vučković, a to je razbijesnilo Gocu jer joj Felix u najmanju ruku može da bude otac. Svi mediji u regiji su 2011. godine pisali o vezi između Nataše Bekvalec i njega, pljuštale su njihove fotke iz Hrvatske sa jedne jahte, a Felix ju je tada obasipao sa skupocjenim nakitima i ogrlicama te dijamantima.

Roditelji su joj poludjeli zašto je bila sa albancem. Poslije je i Ana Nikolić bila sa njim, a to je sve trajalo dok Ana nije dobila batine od njegove tadašnje djevojke Mande Popović. Slučaj je tada završio i na sudu. Felix je bio i sa Sanjom Maletić, i to u toku dok je ona bila u braku, a njen muž kad je vidio prepisku između njih dvoje, iselio se iz njihovoh zajedničkog doma. Mandaa je bila najzagriženija, koja je pretukla i Daanijelu Vranić i Anu Nikolić, jer jednostavno nije dala ono što je njeno.

I mlada pjevačica Teodora Džehverović je nakon Zadruge bila sa Felixom, ali kada su je novinari pitali da li je u vezi sa njim, ona je rekla da na njega gleda kao na svoga oca.