OPAA: ŠOK: NIJE SE NI RAZVELA A VEĆ ZAPROŠENA: Dalilu Dragojević zaprosio IMUĆNI dečko! Pa kako to!?

Ove godine završena je i peta sezona popularnog rijalitija Zadruga a u njoj je svakako moglo da se vidi mnogo toga, a naime verujemo da ste upućeni u to da je Dalila obilježila ovu sezonu, a svakako će ostati za života upamćena kao bahata žena koja je ostavila muža jer se zaljubilja u drugog čovjeka.

Ona je bila na crnogorskom primorju a kako saznajemo ona je već pronašla novog dečka. Najnovije vijesti se tiču toga da on već želi da ju ženi. Poznato je da je on jako imućan te uticajan, dok se njegov identitet i dalje ne zna. Dalila takođe ne krije da je našla bogatog dečka koji nakon samo dvije sedmice veze traži brak ‘Nisam spremna ni za vezu, a on želi sve sa mnom, hoće da me oženi. Ja sam ga pitala: ‘Je li svjestan da sam tek izašla iz braka, i da ne ide to tako’.

On se zaljubio, totalno je odlijepio, a ja još nisam, mada su počeli da se stvaaraju leptirići. Jako mi je lijepo s njim, ali neću još da se u javnosti pojavljujemo zajedno. Zovem ga Gringo, ima veze sa Bosnom, da ima mnogo više od jedne jahte. No, sve to nije važno, nego kakav je on prema meni. Zajedno putujemo ubrzo na jednu egzotičnu destinaciju’- rekla je Dalila i dodala kako njen dečko nije neko koga zanima njena prošlost.

‘On me prihvata takvu kakva jesam i ne zanima ga šta se desilo u Zadruzi. Sva dešavanja je ispratio, brak sa Dejanom i vezu sa Filipom. Samo sam mu rekla da ne želim da se zalijećem kao sa Filipom’.