!ONA mi više nije konkurencija, dok su je PIPKALI po montažama na TV-u, ja sam bila odlikaš!” Jovanu Jeremić pitali za Joksimovićku, a ona ovako odgovorila…(FOTO)

Jovana Joksimović i Jovana Jeremić su najpopularnije voditeljice u regionu.

Dok karijera od Joksimovićke traje oko 15 godina, Jeremićka je za veoma kratko vrijeme postigla veliku popularnost i dostigla veliki uspjeh.

"Pitajte je šta je završila od škole" Jovana Jeremić žestoko oplela po Jovani Joksimović, nije je štedila

Jovana Jeremić je karijeru počela vodeći rijaliti program Parovi na Happy TV, gdje se pokazala dobrom, te su je prebacili na jutarnji program. Na Happy TV je radila oko 10 godina, nakon čega je prešla na Pink TV, jer je dobila bolju ponudu od Željka Mitrovića.

PRVA ISPOVEST JOVANE JOKSIMOVIĆ POSLE ODLASKA SA "PRVE": Došla sam u novu  kuću, prašinom na starudiji neka se bave drugi

Ona je jučer proslavila 31 rođendan, a na proslavi svog rođendana je došla sa krunom na glavi te je javno progovorila o svemu.

U jednom trenutku su je novinari uporedili sa Jovanom Joksimović, a ona je na to prokomentarisala da njoj Joksimovićeva nije konkurencija, jer ona više ne radi na nacionalnoj televiziji.

Potom su je novinari upitali u čemu je razlika između njih, ona je na to rekla da je mnogo razlike između njih, a da je najveća u obrazovanju i pristupu stvarima. Jeremićka je potom istakla da ona ima završen pravni fakultet sa prosjekom 9.6, i nabacila novinarima da pitaju Joksimovićevu šta ona ima.

JEDNA JE JOVANA! VODITELJKA NIJE RADILA SAMO USNE: Prvu intervenciju imala  sa 19, usledila još jedna, a sad se časti NOVOM