ONA JE SAN SVAKOG PACIJENTA, SVI SE BORE DA IH ONA NEGUJE…OVAKVU MEDICINSKU SESTRU DO SADA NISTE VIDELI! Tara je potrošila 200.000 evra na plastične operacije i HOĆE JOŠ! (FOTO)

Živimo u brzom vremenu, youtuberi, influenseri, starlete, TikTok zvezde su samo od nekih slavnih ljudi koji nastaju na dnevnoj bazi. Maaterijalistički i potrošački uticaj zapadnjačkog sistema negativno utiču na naše poimanje ljepote i normalnog života. Većina žena i djevojaka se previše šminkaju, idu u solarij što je jako nezdravo, a uz to dolaze i estetskih zahvati koji u potpunosti promijene ljude.

Pišemo o jednoj Australijskoj medicinskoj sestri koja se zove Taraa Džejn Mekonahi, ona je potrošila više od 200 hiljada eura na plastične operacije. Proslavila se prije nekoliko godina kada se pojavila u emisji ‘Botched’ u koju je došla kod poznatih plastičnih hirurga kako bi joj stavili još veće grudi. Odbili su je i savjetovali da se posveti mentalnom, koliko i fizičkom zdravlju, ali je ona odlučila da zanemari ovaj prijedlog i nastavi dalje sa operacijama.

Do sada je već pet puta uvećala grudi, šest puta operisala nos, a botokse i filere, prema sopstvenom priznanju i ne broji više. Naa Instagramu je prati desetine hiljada pratilaca, a sada su paparazzi uspjeli da je uslikaju i prikažu kako zaista izgleda.