ONA JE POD NADZOROM POLICIJE! Za ovu osobu se sumnja da KRIJE tajnu Matejevog nestanka…ODUZET JOJ PASOŠ, NE SME NAPUSTITI SRBIJU!

Nije jasno još uvijek zašto do kraja nisu ispitani prijatelji nestalog Mateja Periša, koji su veoma brzo pušteni nazad kući. Do prije nekoliko dana bili su svi u karanteni, i tek će da dođu u hrvatsku policiju koja je vjeruje da oni znaju nešto. Djevojka po imenu Sanja.S koja se odjednom pojavila u cijeloj ovoj priči sve je zaintrigirala.

Matej je upravo njoj uputio posljednji poziv, a ona je u hrvatskoj policiji dala čak dvije izjave. Prvo je kazala da ga nije čula od glasne muzke, a onda par dana poslije kazala je da je imala samo propušten poziv od njega.

Sanja S. je jako moćna i ima firmu brodova u Splitu, a saznalo se i to da je Matej radio za nju kao skiper, te je ona izjavila za njega da je često uzimao opijate kako bi lakše podnosio teški posao.

Sanja je na svom profilu stavila crnu sliku kao znak podrške, a za nju se vjeruje da mu je ona trebala biti kontakt te noći sa trećom osobom, te je ona iz tog razloga pod nadzorom poliicije, a poslije svega ona je izbrisala sve profile na društvenim mrežama.