OD MEGAZVEZDE I IDOLA, SVE DO PAKLA PIĆA, DEPRESIJE I SKANDALA: Imao je buran život – TUŽNA I USAMLJENA SMRT NINE REŠIĆA! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih pjevača devedesetih godina prošlog stoljeća je Nino Rešić, čovjek koji je imao jako brz uspon u muzičkoj karijeri. Za njeg su često govorili da je novi Čola narodne muzike, a u tom periodu je izdao nekoliko hitova koji se rado pjevaju i dan danas. Bio je jedan od rijetkih pjevača koji je vodio računa o svom izgledu na nastupima, i koji je ulagao novac da bude što unikatniji.

Nino Rešić – Biografija

Nažalost, njegova karijera nije dugo trajala, jer je umro 2007. godine u svojoj 43 godini života.

Početkom 2000-tih, Nino je već prestao nizati uspjehe i bio je preopterećen privatnim problemima i alkoholom, te zadnjih godina njegovog života, publika skoro i nije znala ko je on.

Iako je po prirodi miran i povučen čovjek, važio je za pravog skandal majstora.

Iza sebe je ostavio tri kćerke, od tri različite partnerice, od kojih su mu dvije bile vjenčane supruge.

POSLEDNJE SATE PROVEO JE U BOLOVIMA I NAPADIMA, A NJEGOVI DNEVNICI KRIJU  VELIKE TAJNE: 10 godina nakon smrti Nina Rešića na njegovom grobu stoji  SAMO JEDNA EMOTIVNA PORUKA!

 

Nažalost, Nino je umro 2007. godine u Bijeljini usljed problema sa pankreasom, izazvanim prekomjernim konzumiranjem alkohola. Mjesecima je sve dublje tonuo u depresiju, i iz iste se nije znao izvući.

Nino | Discography | Discogs

Na njegovom grobu u Kozarskoj Dubici se ne pojavljuje ni jedan član porodice, što je jako žalosno, a nadgrobnu ploču su podigli prijatelji i fanovi, što i piše na njoj. Čak ni jedna od kćerki, koje toliko pišu o svom ocu, ne obilaze njegov grob, a prijatelji su prihvatili na sebe da oni održavaju grob.