“Nudila mi se..” ZNAM SVE CECINE TAJNE, ALI MORAM DA BRIŠEM NJENE PORUKE! Đedović šokirao pričom o Ražnatovićki, evo šta je rekao o njenom momku!

Ceca Ražnatović je ulaskom u muzičko takmičenje Zvezde Granda podigla svoju popularnost. O njoj se stalno piše u posljednja dva mjeseca, a iako se sumnjalo da se neće dobro snaći, ona veoma dobro radi svoj posao.

Nažalost, već je došla u sukob sa pojedinim članovima žirija. Dragan Stojković Bosanac je prvi koji joj se zamjerio. On od samog početka ne gaji simpatije prema njoj, te je jednom prilikom rekao da ona nije nikakva pjevačka zvijezda, i da je Marija Šerifović za nju velika pjevačica. Ceca mu na to nije ostala dužna te ga je upitala ako je on takva zvijezda zašto od svoje kćerke nije napravio pjevačicu.

Poslije Bosanca, na red je došao Aleksandar Milić Mili, kojem je Ceca sugerisala da nje nije bilo, ne bi nikada postao pjevač jer ga je ona spojila sa Marinom Tucaković. Mili je odmah dodao to da joj je posudio 600.000 eura pred koncert na Ušću, i da mu nikada taj novac nije vratila.

Jedan od rijetkih koje je Ceca zasimpatisala, pa čak i slala poruke je Marko Đedović, poznati rijaliti igrač.

Ona je njemu čak u emisiju slala i tortu za rođendan, a poslije su se viđali po kafama. Marko je jednom prilikom otkrio i to da je savjetovao da se ne udaje, jer papir nije bitan za sreću.