NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Tri znaka će imati LUDU SREĆU – pare će stizati “U DŽAKOVIMA”

Horoskop otkriva koja tri znaka će imati najviše sreće u oktobru. Naklonost zvezda će najviše osjetiti na polju finansija!

BLIZANCI

Od nedelje najveću promjenu će osjetiti rođeni u znaku Blizanaca. Svi oni koji su imali finansijske probleme će lako naći rešenje, neki će dobiti povišicu na poslu, a neki će se obogatiti i kroz veliko nasleđe. Ovo poboljšanje u vidu finansija će kod njih podstaći želju da više troše, ali bi trebalo da budu oprezni da ne pretjeruju. Velika vjerovatnoća je i da će neki pokrenuti sopstveni biznis koji će biti itekako uspjesan.

RAK

Rakovi će bez nekih velikih poteškoća početkom oktobra sklopiti mnogo velikih poslova koji će im u narednom periodu donijeti dobru zaradu. Vrlo je važno da obrate pažnju na nekretnine, jer će upravo od prodaje i transakcija vezanih za njih imati najviše zarade. Rakovi koji imaju neke planove, a koje već duže vremena čekaju da budu okonacani, konačno će ostvariti želje. Uspjeh i na ovom polju im je neizbjezan, a novac je gotovo zagarantovan!

DJEVICA

Djevice će, takođe, početkom oktobra biti prijatno iznenađene. Bukvalno već od vikenda pocinje da se rjesavaju njihove finansijske poteskoce.. Novčana pomoć im stiže od članova porodice, a one koji se okušaju u igrama na sreću pratiće fortuna – dobitak im je siguran. Djevice koje čekaju na unaprjeđenje, takođe će biti uspjesno nagrađene. Imaće mnogo više novca, a savjet zvijezda je da ga ne troše. Moguca preporuka je da najmilije obraduju skupim poklonima