NJENA PORUKA ODJEKNULA JE CIJELIM REGIONOM! Vedrana Rudan poslala poruku Novaku Đokoviću koju će pamtiti do kraja života! “Đokoviću da si…” SVI OSTALI U ŠOKU! (FOTO)

Ovih dana u centru svjetske medijske pažnje svakako je srbijanski teniser Novak Đoković koji je deportovan iz Australije. Naime, teniser je otišao u Australiju kako bi učestvovao na Grand Slam turniru u Melbournu ,pri čemu je samim dolaskom njegova viza poništena. Inače, Đoković je najprije dobio “zdravstveno izuzeće” prema kojem nne mora da ima dokaz o vakcinaciji. Međutim, ispostavilo se da viza koju je on tražio ne podrazumjeva izuzeća zbog čega je i poništena. Slavni teniser odmah je uložio žalbu koja je odbijena, a potom je zatraženo da se deportuje i zabrani ulazak u ovu zemlju u naredne tri godine.

Novak Djokovic updates: 'Scandalous', 'disgraceful' and 'deeply  regrettable' - reaction as player deported from Australia | World News |  Sky News

Povodom svega, veliki broj ljudi pružio je podršku teniseru, a među njima se našla i hrvatska književnica Vedrana Rudan koja je uporedila ovu situaciju sa situacijom britanskog princa Endrjua koji je optužen za sil*vanje maloljetnica. Rudan je potom izjavila da iako je za vakcinaciju, ovaj put je na strani Đokovića jer odmjernijeg, poštenijeg i plemenitijeg čovjeka od njega nije vidjela.

Vedrana Rudan se razvodi! - Rijeka Danas