NIKO NIJE SLUTIO DA IM JE OVAKO U KUĆI!Dragana NE MOŽE DA ĆUTI O TONIJU:”Da sam se ja pitala, odavno bih napustila” JAVNOST U ŠOKU!

Poznata pjevačica Dragana Mirković je u jednom razgovoru za domaće medije otkrila kako joj je pošlo za rukom da skoro dvadeset godina živi u harmoniji sa suprugom Tonijem Bijelićem, šta joj djeca zamjeraju, ali i kako izgledaju njena druženja sa holivudskim facama.

Pitali su je da li je fanovi kritikuju jer je njen instagram profil prepun slika sa putovanja, skupi komadi garderobe, gala večere i izlasci, a ona je odgovorila : ‘Ne, dosad se to nije desilo, ljudi mi stalno prilaze i osjećam da su pozitivni prema meni, shvataju me kao otvorenu osobu koja svoj život bez blama pokazuje svima. Ja sve što imam steklaa sam pošteno i zbog toga ništa ne krijem. Faanovi mi stalno traže da im pokažem s kim se družim i gdje putujem’. rekla je Dragana.

Pitali su je da li postoji ljubomora u braku iako su oni u braku već dvadeset godina, a pevačica je rekla: Ama kakva crna ljubomora, nema mjesta za to ni kod mene ni kod Tonija. Mi nemamo razloga za to, mi smo jako slični i kada pored sebe imate svoj odraz u ogledalu, tu nema prostora za nesuglasice, a kamoli za ljubomoru’. Otkrila je kako je nikad ne zove poslije nastupa da provjeri da li je stigla kući ili je otišla negdje drugo.