NIJE MOGUĆE?! Kraljica narodne muzike doživela nezgodu – SVE JE KRENULO PO ZLU, PEVAČICA VRIŠTALA od bolova…(TUGA)

Lepa Lukić je jedna od pjevačica koja je obilježila muzičku scenu u posljednjih 40 godina. Iako posljednjih godinaa ne nastupa i ne pravi nove pjesme, njene stare pjesme se pjevaju generacijama, i dodatno obrađuju.

Lepa Lukić i Tomina žena se POKAČILE! Obe kriju OPASNE TAJNE

Poznato je da najveći porok ove pjevačice kocka, koja je više puta ostavljala bez dinara, te zbog koje je bila primorana da više puta učestvuje u rijaliti programima.

Od kako je nastupila situacija sa korona virusom, Lepa je svo vrijeme provodila u stanu, jer spada u rizičnu kategoriju, te zbog svog zdravstvenog stanja joj se nije bilo pametno izlagati ljudima. Tek posljednjih mjeseci se malo opustila, i počela pojavljivati u javnosti.

DANAS TUMARA PO KLADIONICAMA I GUBI NOVAC, A RANIJE JE BILA PRAVA  LJEPOTICA: LEPA LUKIĆ JE IZGLEDALA NEVJEROVATNO | Hayat.ba

Tako je nedavno boravila u jednom restoranu gdje je uživala sa prijateljima sa kojima je bio i njihov pas. Lepa se odlučila fotografisati sa psom, koji očito nije bio za tu ideju, te je u jednom momentu ugrizao za ruku. Lepa ga je u istom momentu bacila na pod, a sve je zabilježeno i videosnimkom.