NADA TOPČAGIĆ ZGRNULA OGROMNE PARE U MILANU Otkriveno koliki honorar je uzela na rođendanu Zlatana Ibrahimovića,OD CIFRE BOLI GLAVA

Pjevačica Nada Topčagić je bila specijalna gošća na proslavi jubilarnog 40. rođendana švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića. Proslava se održala u poznatom hotelu Hyatt u Milanu, a na proslavi su bile brojne svjetski poznate ličnosti.

Kako pišu srpski mediji, Nada se vraća bogatija za 30.000 eura, koje je zaradila pjevajući par Zlatanovih omiljenih pjesama.

Navodno, slavni fudbaler nije bio upoznat sa gošćom, jer su njegovi prijatelji nju spremili kao iznenađenje.

Pjevačica je došla u društvu svog supruga Zlatka Đorđevića i prijatelja, koji su iskoristili priliku da se fotografišu sa svjetski poznatim ličnostima, te je tako Nadin muž objavio fotografiju sa kapitenom Francuske Polom Pogbom.

Srpska pevačica odala "zabranjene" detalje Ibrine žurke! Javnost posle dugo  vremena VIDELA KAKO IZGLEDA NJEGOVA DRAGA - starija je 11 godina od  fudbalera, pričalo se da ju je varao sa Diletom!

Nada je jedna od omiljenih Zlatanovih pjevačica, te je on u svakom klubu u kojem je igrao puštao njene pjesme u svlačionici, što svjedoče i brojni videi.

Njih dvoje su razmijenili i poklone, te je tako Nada Zlatanu uručila portrete sa njegovim likom, dok je on njoj dao potpisan dres.

screenshot-11

Nada Topčagić donela Ibri poklone, pa napravila ludnicu na rođendanu:  Fudbalske zvezde igrale uz "Jutro je" - Telegraf.rs