MUK U ŠIMANOVAČKOM STUDIJU: Dejanu se javila Dalilina MAJKA – Pogledajte ŠTA JE ON URADIO! (VIDEO)

U studiju su se sinoć sreli nekadašnji prijatelji Sandra Rešić i Dejan Dragojević, koji su u okviru emisije Narod pita, odgovarali na škakljiva pitanja voditelja, ali i gledalaca.

Poslije odgledanog priloga svađe Deejana i Sandre zbog njegovog udaljavanja, voditelj je uključio narednog gledaoca.

‘Kraj telefona je Gabrijela iz Inđuša, i samo ću kratko da postavim Sandri jedno pitanje. Ona kaže da nikakvu emociju nije imala prema Dejanu i da nije bila zaljubljena, a svi smo gledali da je ona non stop pratila Aleksandru i njega. Prevrtala je očima uvijek, i Dalila je odmah poslIJe Dejanove veze sa Aleks, vidim da je to sad i Sandra uradila, pa ne znam da li i ona kopira’- pitala je gledateljka.

‘Govorila sam više puta na tu temu, da prevrtanje očima je bilo. Nikakvog istraživanja tu nije bilo, a Dejan je jednom prilikom rekao: ‘Ne gledaj Sandru, ona pogledom manipuliše’. Prevrćem očima na svaašta, a ne mora to da bude zbog Dejana i Aleksandre. Ako se nekada desilo, i da je tako izgledalo, vjerujte mi da nije zbog njih dvoje. Trudila sam se maksimalno da ne komentarišem, jer bi to krenulo po meni. Što se tiče plave kose, ja sam u Zadrugu 4 ušla kao plavuša, a kad sam izašla, vratila sam se u boju koju sam imala u četvrtoj sezoni. Kad mi se na nekome nešto svidi, nemam problema da kažem da i ja to želim. Sandra Čaprić je npr imala ovakvu kombinaciju, meni se svidjela, ja sam otišla i kupila. Mnogo ljepše je Aleksandri stajala plava kosa, a ne crna. Ja ne mislim da je to kopiranje’- rekla je Sandra.