MOMAK PUŠIO ISPRED RESTORANA, A ONDA VLASNIK IZAŠAO SA APARATOM ZA GAŠENJE POŽARA (VIDEO)

Kako momak kaže kako je ranije tog dana već imao susret s vlasnikom restorana, koji mu je rekao da ne puši na tom mjestu.

Vlasnik restorana iz Salt Lake Cityja u američkoj saveznoj državi Utah uzeo je aparat za gašenje požara i pošpricao muškarca koji je odbijao ugasiti cigaretu ispred njegovog ugostiteljskog objekta.

Jon Bird kaže kako je u petak bio ispred poslovnog centra Gallivan, na pauzi radi pušenja. Kaže kako je ranije taj dan već imao susret s vlasnikom restorana koji mu je rekao da ne puši na to mjestu, jer je preblizu njegovom objektu i mušterijama kojima cigareta smeta.
Bird je za KSL News Radio rekao kako se obratio osoblju osiguranja i oni su mu rekli da smije pušiti na Plazi, gdje je, zapalivši cigaretu, ponovno naletio na istog vlasnika restorana.
Birdova djevojka počela je snimati kad je vidjela da mu se vlasnik restorana, Alex Jamison približava s aparatom za gašenje požara.

Djevojka je dodala kako je izašao s energijom neprijateljstva, s aparatom za gašenje požara u rukama i rekao: “Rekao sam vam, ne možete biti ovdje”.
“Još sam još uvijek u šoku i strahu. Osjećam vrtoglavicu, uzdrma me da se ovakvo nešto uopše može dogoditi”, dodala je.