Mira je NJIHOVOM VELIČINOM UZNEMIRILA SVE GOSTE OKOLO: Bilo je toliko NEPRIJATNO da su je terali na OVO (VIDEO)

Za danas jedna veoma zanimljiva tema, koja će se verovatno svideti pre svega našim muškim pratiteljima. Jednostavno, tik tok je uzeo toliko maha, da svi definitivno vole bar na par minuta da odu na ovu društvenu mrežu i da vide ponešto zanimljivo. Čak ni fejsbk ni Instagram nisu uspeli tako brzo da osvoje srce publike, koliko je u stvari uradila ova društvena mreža. Bez obzira na godine, danas su tamo skoro svi, i svi nešto žele da postave po čemu će da se bar malo proslave.

 

 

Međutim, tu je 80% bespotrebnih stvari, a tek u zadnje vreme ljudi su krenuli da zarađuju preko giftova. Svašta se tamo može naći, ali su žene i dalje dominantne, te one privlače i najviše pažnje. Ako tamo prosurfate, možete pronaći i jako puno lepih žena, koje imaju svoje profile na ovoj društvenoj mreži, a sa svojim klipovima dobijaju milionske klikove. Za danaas vam predstavljamo jednu devojku, koja je 100% zdrava i takoder ima sve prirodne atribute.

 

 

Sledeća devojka koja ima samo 28 godina, definitivno može reći da ima veoma lepe prirodne grudi, na kojima bi joj 80% današnjih žena ljubomorno pozavideo. Ne viđaju se jako često ovako obdarene lepotice. Ime ove devojke je Edrijan Erhart, koja je inače iz Velike Britanije, te je na tik toku podelila svoje iskustvo neugodno koje je doživela pre neku noć u jednom restoranu. Naime, ona je bila sa društvom, rođendanska torta je bila takoder tu, a onda je konobar došao i zamolio ih je da pređu za drugi stol, jer se neko od gostiju žalio da ih itekako ometa sa svojim velikim grudima?!

“Nisam čak ni toliko zgodna koliko je ta gospođa hejter”, rekla je Edrijan svojim pratiocima. Vecina njenih folovera su je podržali, te su rekli da su u pitanju samo ljubomorne duše, na kraju je zahvalila restoranu, te je rekla da će svakome da kaže koliko im je loša usluga.