MILICA SVE ŠOKIRALA! “Varao me sa mojom majkom dok sam se PORAĐALA”: Šokantna ispovest tiktokerke, evo kako je OTKRILA (VIDEO)

U posljednje vrijeme sve češće možemo da pročitamo ispovijesti o prevarama, koje su nažalost sve češće među partnerima. Svoju ispovijest odlučila je da podijeli i 21- godišnja Milica Đurićić. Naime, ona je izjavila da ju je njen dečko Dejan sa kojim je provela 8. godina varao i to čak i onda kada je ona bila u bolnici i kada je rađala njihovo prvo dijete.

Gore i od seksa s drugom ženom? Sedam priznanja Hrvatica o prevari o kojoj  se šuti

Milica je navela kako je na početku njihova veza bila savršena,a čak ni jedan dan jedno bez drugog nisu mogli da zamisle. Međutim, nakon nekog vremena on je krenuo da je vara, a kada bi ona saznala on bi plakao i  mmolio je da mu oprosti. Čak i onda kada je bila u bolnici i kada se porađala, kada ga je pozvala da dođe on je rekao da je zauzet ali da će  pokušati doći.  Na kraju je došao,a Milica nije ni pomislila da je čak i tada je možda varao.  Nakon dvije godine njena komšinica odlučila je da joj pokaže snimak, na kojem se vidi kako njena majka dolazi i odlazi kod njega. Tada je  Milica odlučila  i da potraži poruke i fotografije u telefonu svog partnera, a  kada je  pronašla ostala je šokirana činjenicom da je njen partner varao je sa njenom majkom.