“Miksi je preminula, javili su mi” SKANDALOZNA izjava Saške Karan o Miljani Kulić…JAVNOST ŠOKIRANA! Oglasila se i Marija Kulić! (FOTO)

Miljana Kulić je definitivno neko ko je obilježio rijaliti programe u cijeloj našoj regiji. Od prve sezone rijaliti programa Zadruga, ona je prisutna u naselju u Šimanovcima i skoro svake sezone je bila zvezda broj jedan. Jedini problem koji je imala jeste da je postigla i više nego veliku tjelesnu težinu, koja joj je prije par mjeseci krenula da ugrožava njen živvot.

U konsultacijama sa svojom majkom Marijom donijela je odluku da uradi operaciju želuca u Turskoj, koja je na veliku žalost krenula jako loše po nju. Prošle sedmice se ona vratila u Srbiju sa prvim oblicima sepse te je hitno završila u Niškoj bolnici gde joj je hitno odstranjena slezena. Sve je nakon toga krenulo po oporavku dobro ali je u subotu poslije podne zbog naglog krvarenja morala biti prebačena u Beogradski urgentni centar. Transfuzija krvi joj je urađena, te je njena zdravstvena situacija i dalje više nego loša.

Bivša rijaliti učesnica Saška Karan objavom na svom Instagram profilu šokirala je mnoge objavom o Miljani Kulić. Poznato je da ona nema neko lijepo mišljenje o porodici Kulić, a ona je nedavno otvoreno ispričala šta misli o njima, kao i o svemu što ih je zadesilo, nazivajući Miljanu budalom. Saška je na svom Instagramu objavila sliku sa natpisom:

Nakon te objave pjevačica je otkrila o čemu se radi: ‘Radi se o psu moje komšinice u Beogradu koji se zove Miksi’.