LISICE IH NISU SPREČILE! NIKAD ŽEŠĆA vrela akcija Milice i Mensrura! Uzdasi odzvanjali – NISU MARILI NA OSTALE ZADRUGARE…(VIDEO)

Milica Veselinović je trenutno rijaliti učesnica koja najviše pažnje skreće na sebe. Ona neće ostati upamćena ni po čemu lijepom u rijalitiju, jer je većina gledaoca osuđuje iz razloga što nerijetko ima intimne odnose sa svojim dečkom Mensurom Ajdarpašićem, pri tome ne biraju ni vrijeme ni mjesto.

POSLEDNJA OPOMENA - Mensur i Milica PONOVO u svađi: Pljuštale psovke, a  razlog će ŠOKIRATI sve (VIDEO) | Najnovije vesti - Srbija danas

Njih dvoje su već trećeg dana od početka rijalitija imali se*s, što javnost mnogo osuđuje iz razloga što je Milica maloljetna.

Mensurova majka je prije tri dana gostovala u emisiji ”Narod pita”, te izjavila da joj se Milica jako sviđa i da ne bi imala ništa protiv da joj ona bude snaha.

Ovaj ljubavni par često ima oscilacije u vezi, te se stalno svađaju, a nakon toga mire i to na jedan način. Tako je bilo i ove subote, kada su pred zoru iskoristili priliku dok svi spavaju, i imali vruću akciju ispod pokrivača.

Pogledajte kako je to izgledalo.