KUMI SAM NA SVADBU ODNIJELA 20 EURA, A ONDA JE PRED SVIMA POČELA DA OTVARA KOVERTE: Tada sam doživjela najveći šok u životu!

Običaj je da se mladenci na svadbi daruju novcem i da je naravno poželjno dati što više novce. Međutim, ljudi većinom u koverte stave neki mali iznos ne očekivajući da će se koverte na kraju večeri javno otvoriti. Upravo to se dogodilo jednoj kumi koja je u kovertu stavila samo 20 eura. Pročitajte kako je na to reagovala mlada.

Image result for mlada i kuma

Jedna kuma potrošila je mnogo novca na svadbene troškove pa je u kovertu stavila zadnjih 20 eura koje su imali u kući. Ona nije ni znala da će mlada javno otvarati koverte i na mirkofon govoriti iznose koji se nalaze u njima. Kada su se koverte počele otvarati, kuma je htjela da propadne u zemlju jer je znala da je njen iznos najmanji. Međutim, mlada je otvorila njenu kovertu i rekla da se tu nalazi 1000 eura. Svi su zanijemili a i kuma je ostala u šoku.

Kasnije je mlada nasamo rekla kumi da joj je prijateljstvo važnije od novca i da zna da kao kuma potrošila mnogo novca na svadbu pa joj je zato dala 500 eura kao znak zahvalnosti. To je dokaz da pravi prijatelji još postoje!

Image result for mlada i kuma