KRSTINJA SMRŠALA ČAK 83 KILOGRAMA: Pogledajte kako finalistkinja izgleda u kupaćem kostimu, Marija je snimala kako jaše flamingosa! (FOTO)

”Zvezde Granda” su najpopularnije muzičko takmičenje u kojem se definitivno pojvaljuju najveće zvijezde i pokazuju svoja vokalna umijeća. Jedna među njima je i Krstinja koja se pojavila na samom početku ove sezone.

Naime, ona je došla na scenu sa nevjerovatnom harizmom i stavom ali jedino što su joj zamjerili bili su njeni kilogrami. Krstinja je tada imala čak 145 kilograma i nije imala šta da obuče za scenu. Poslije nekoliko krugova primjećivalo se da je Krstinja smršala ali niko nije očekivao da će dotjerati svoju liniju do savršenosti.

Sada Krstinja napokon izgleda onako kako je poželjela i na početku. Tvrdi da je bila na mnogim dijetama ali da jedino što je učinilo više motivirisanom jeste uspjeh i pobjeda.

Marija je objavila fotografiju na kojoj se vidi Krstinja koja leži na flamingosu i kupa se. Krstinja je bila u kupaćem kostimu i tako se mogla jasno vidjeti njena linija. Pogledajte i vi fotografiju ispod!