KRIO JE SVE OVE GODINE… Svi znate Bosanca, a OVO je njegova supruga Dunja… Sad se sve zna

Dragan Stojković Bosanac je čovjek čija karijera na srpskoj estradnoj sceni traje preko 30 godina. On je harmonikom pratio mnoge pjevače, a najviše je nastupao sa Šabanom Šaulićem.

Široj javnosti je bio više dostupan tek kada se pojavio u takmičenju Zvezde Granda, kao član žirija. Od tada, on je stalno jedna od tema u medijima.

Proteklih dana je jedan od glavnih ‘zabavljača’ u Zvezdama Granda, jer je već došao u sukob sa Cecom. On se njoj zamjerio, jer je izjavio da je osrednja pjevačica, dok je za Mariju Šerifović rekao da je pjevačina. Ceca mu nije ostala dužna, te je rekla ako je on uspješan kakvim se predstavlja, zašto od svoje kćerke Džidže nije napravio pravu pjevačicu.

Također, i u posljednoj emisiji su došli u sukob, jer je on negativno ocijenio jednog kandidata za kojeg je Ceca stala u odbranu.

Njegovu kćerku svi poznaju, dok sina Aleksandra rijetko tko poznaje, jer se slabo pojavljuje u javnosti.

Također, njegova supruga Dunja se nikada nije pojavila u javnosti, niti je Bosanac kada objavio fotografiju sa njom, iako je više puta rekao da mu je ona najveća podrška i oslonac u životu.

Pogledajte kako ona izgleda