Kako je nju uspio zbariti? Zmaj od Šipova više nije divIjak – ljubav ga skroz promenila, a ova lepotica mu je osvojila srce! (FOTO)

Već godinama svjedočimo sve većoj gledanosti rijaliti programa i njihova popularnost sve više raste. Najgledaniji rijaliti program u regionu ubjedljivo je Zadruga na Pink televitiji, a zatim Parovi na Happy TV.

Veliki broj učesnika je prošlo kroz ova dva rijaliti programa, a jedan od njih je Ilija Grahovac svima nama poznatiji kao Zmaj od Šipova. Zmaj je jedan od onih učesnika koji žele skrenuti pažnju na sebe na sve moguće načine. Glavno zanimanje Zmaja od Šipova je hodanje po koridama sa svojim bikovima, ali čini se da oko njega se dešavaju lijepe stvari, pogotovo što se tiče ljubavnog života.

Kad je bio učesnik rijaliti programa Parovi zavodio je djevojke sve redom, a kod jedne mu je to i uspjelo, te je odlučio da se skrasi. Osoba bliska Zmaju je rekla kako je on sada zaljubljen i kako više ne trči za djevojkama, nego je našao onu pravu. Zmaj je nedavno na svom profilu objavio fotku sa Atinom Ferari, te je napisao da se oženio.