KAKO JE ALMA POSTALA 23. ŠEIKOVA ŽENA: Napustila karijeru pevačice i zaputila se u Dubai!

Bivša bosanska pjevačica Alma Tucaković bila je poznata u cijeloj regiji ali je odlučila da napusti muzičku scenu i karijeru koju je gradila i da se uputi u Dubai i da tamo započne novi život. Alma se tamo preselila 2014 godine i tada je u medijima podigla veliku prašinu pričajući kako se tamo udala za šeika i kako mu je ona 23. ženaa po redu.

Izjavila je tada i da se neće vraćati pjevanju i da se oprostila od estrade jer se uvjerila da postoje i neki drugi načini da čovjek zaradi. Reklaa je tadaa da dane provodi uživajući sa svojim prijateljicama te da redovno ispunjava i svoje bračne obaveze.

Domaća javnost je bila šokirana njenim riječima posebno što se činilo da joj nimalo ne smeta što njen muž pored nje ima još 22 žene, a mnogi su se pitali da li je to uopšte istina ili je Aalma samo sarkaastična. Svojim riječima je sama izazvala veliku sumnju jer je rekla kako je ona šeiku 23. žena i kako on pojmaa neema gdje se koja od njih nalaze te da ona može da radi šta god poželi.

Reklaa je i da nikoga neće ubjeđivati da su njene riječi istinite ali da će ostati u Dubaiju jer joj je tamo prelijepo. No, nakon nekog vremena promijenila je priču pa je za medije u Bosni rekla da se jeste preselila u Dubai ali da ne postoji nikakav šeik.