Kada je plata moje majke je bila dve marke, a ovaj KRALJ od čoveka mi je dao 500 maraka! Karleuša otkrila koji joj je pevač pomogao KADA JOJ JE BILO NAJGORE! (FOTO)

Definitivno jedna od najpopularnijih poznatih ličnost na našim prostorijam je pjevačica Jelena Karleuša, koja je poznata po svom dugom i oštrom jeziku, te je zbog toga i dobila nadimak Mala od skandala.

Nedavno je Jelena na svom Instagram profilu podijelila jedan zanimljiv detalj iz njenog djetinjstva. Ona je otkrila da su njena majka i ona teško živjele iako je Divna bila omiljena voditeljica na radiu. Pjevačica je napisala da je njenoj majci plata bila samo dvije marke, ali su se nekako snašle i da joj je prvi put u životu pomogao poznati pjeevač Jašar Ahmedovski koji joj je dao 500 maraka.

Jašar je tada rekao da je mlada Jelena bila veliki talenat za muziku poznata po svom lijepom glasu i sviranju flauze, i tako joj je on dao neku novčanu nagradu i podršku da bi se bavila time. Jelena mu se ponovo zahvalila na tome tako što je podijelila ovu priču na Instagram.