JAVNOST U SRBIJI ŠOKIRANA! Filip Kapisoda nije UBIO Kseniju zbog ljubomore? Isplivali detalji kobne noći 12 godina od SMRTI pevačice…

Svi se sjećamo kada se u javnosti pojavila tragična vijest da je pjevačica Ksenia Pajčin zvjerski ubijena 16. marta 2010 godine od strane svog dečka, manekena Filipa Kapisode, koji je nakon toga presudio i sam sebi. Vijest je potresla cijelu javnost, a i dan danas se pojavljuju slike i snimci tragično nastradale pevačice.

Bilo je odmah jasno da je riječ o ubistvu i samoubistvu a prema konstrukciji zločina, Filip je prvo upucao Kseniju, koja je pronađena u hodniku, a zatim je presudio i sebi u sobi. Prošlo je 12 godina, a motiv za ubistvo je i dalje nejasan a tokom godina su se podizale mnoge polemike, a najčešća je bila ta da je Kapisoda ubio Kseniju zbog ljubomore.

Sada su se oglasili detektivi Braca i profesor Juung koji su do detalja opisali šta se zapravo desilo te kobnee noći. ‘Nije ljubomora motiv za ubistvo, već nešto mnogo misteriozno i ozbiljnije. Uu javnost je iznijeto da je Filip bio jako ljubomoran, no, to nije tačno. On je bio momak iz svijeta mode, te je sa Ksenijom odlazio po noćnim klubovima gde je ona nastupala i bio je svjedok kada ona prilikom izvođenja tih svojih predstava ima i fizičkog kontakta sa gostima’.

‘Ksenia se mazila i skoro razmijenjivala nježnosti prilikom pjevanja na nastupima. Filip je to shvatao i gledao je kao njen posao. I ona je sama rekla da je Filip jedini muškarac koji razumije njen posao i da njemu to uopšte ne smeta. Na kraju krajeva to je i bila istina, tako da ljubomora, koja se ističe kao motiv ovog ubistva pada u vodu’- rekao je detektiv Braca.