JAVNOST ŠOKIRANA! Sva lica Dalile Dragojević: Od bosanske seljančice do najpoznatije ljubavnice- OVO do sada niste mogli da vidite…ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Dalilu Dragojević prvi put smo imali priliku vidjeti u emisijima koje su se vrtile na Pink BiH gde je bila prestavljena kao Dalila Morreno. Ona je tada bila pa skoro neprepoznatljiva u poređenju sa ovom sada Dalilom. Družila je se tada sa starletom Slađanom Guduraš, a koja je kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći. Nakon malog zatišja Dalila je konačno 2015. godine postaje učesnica rijaliti showa ‘Parovi’, tada je osvojla 13 mjesto a naredne sezone je ponovno učestvovala i tada je pobjedila i osvojila 30 hiljada eura. Ona je tada upoznala i sada već bivšeg muža Dejana Dragojevića.

Nije bila neko ko je važio za ljepoticu, imala je komplekse zbog velikog noa i krivih zuba, ali uspjevala je nekako da osvoji lijepe i poželjene muškarce. Kasnije je ona ušla zajedno sa Dejanom u Zadrugu 3 ali ni tu nisu se zadržali jer su pobjegli nakon insinuacija da se ona zaljubila u Stefana Karića. Ona je u međuvremenu poradila na sebi i na fizičkom izgledu, sredila je nos, zbog kojeg je imala najveći kompleks, zatim i zube koji su bili neravni pa i same usne.

Uu posljednoj sezoni Zadruge ostala je bez svog muža, jer ga je prevarila sa Filipom Carem, a time je umesto najomraženije žene postaala najpoznatija preljubnica. Dalila je osvojila Mlaadena Vuletića, Dadu Solomuna, Anđeela Rankovića, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i mnoge druge koji su bili njene rijaliti ljubavne afere.