“Ja sam srpkinja od glave do pete, postim celi život..” BELO, KRISTALI I LUKSUZ: Tamara Đurić elegantna i srećna, venčava se na SVETOM mestu, a evo kako izgleda suprug Nikola! (FOTO)

Vjerujemo da ste iznenađeni izjavom iz naslova s obzirom da dolazi od bivše starlete i pop folk pjevačice. U njenom slučaju, narodno vjerovanje da najveće oličenja bluda i nemorala uvijek završi u vjeri, pokazalo se tačno.

Tamara Đurić je prije godinu dana nestala sa javne scene, i povukla se u mirni način života. Počela je živjeti sa Nikolom Kačarevićem, sa kojim je dobila i kćerku Taru.

UDALA SE TAMARA ĐURIĆ!OBJAVLJENE PRVE SLIKE SA VJENČANJA: Evo kako su  izgledali, SVI GLEDAJU U MLADOŽENJU (FOTO) | Novi.ba

Tamara i Nikola su se jučer vjenčali u hramu Svetog Save u Beogradu, a ujedno su iskoristili priliku i da krste njihovu mezimicu.

DVE SVETE TAJNE U HRAMU SV. SAVE: Tamara Đurić sa emotivnim partnerom i  ćerkicom učinila veliku stvar | Najnovije vesti - Srbija danas

Tamara se pojavila u elegantnoj bijeloj haljini, na glavi je imala veliki bijeli šešir, a cijelu kombinaciju je začinila sa kristalnim naušnicama. Njihova djevojčica je također bila u elegantnoj bijeloj haljinici.

Njene fotografije na instagramu su izazvale mnoge pozitivne komentare i čestitke.

SPALE BURME, BIVŠI MAKARONA APLAUDIRAO: OVO su NEPOZNATI detalji venčanja TAMARE  ĐURIĆ i oca njene naslednice! (