“Ja sam njoj DAO 600.000 EVRA za koncert na UŠĆU! Da nije bilo mene, BILA BI NIKO I NIŠTA” Mili progovorio o SUKOBU sa Cecom, pa POTKAČIO Lepu Brenu! (FOTO)

Nikada do sada Aleksandar Milić Mili nije govorio o razlozima prekida saradnje sa Svetlanom Ražnatović Cecom, sa kojom je sarađivao dugo godina, i kojoj je zajedno sa pokojnom Marinom Tucaković napisao najveće hitove.

Sada je za jedan mediji Mili otkrio da je on Ceci iskeširao 600.000 eura za veliki koncert na Ušću, a nakon samo jedan dan od koncerta, prekinut je svaki kontakt sa Cecom. On je istakao da mu je nejasan razlog tome, ali da ne žali, jer nije do njeg.

Mili je poznat kao čovjek od riječi, koji ništa ne obećava ako ne može ispuniti, te da jako mrzi nezahvalnost i potcjenjivanje.

Također, dotakao se i odnosa sa Lepom Brenom, za koju je istakao da mu se prvi put 2008. godine pojavila u studiu. Odmah je dodao da Brenu smatra najboljom pjevačicom u historiji ove muzike, i da je jako prilagodljiva i poslušna u studiu jer radi ono što joj se kaže, što je odlika velikih pjevača.

Ali ono što Miliju nije odgovaralo kod Brene je to što on smatra da njen vokal treba imati bolje pjesme, i da mnogo bolje pjeva nego što to pokazuje, te je ubrzo sa Brenom prekinuo kontakt.