Ja sam bio taj koji je hteo da prekinemo, srećan sam otkad nismo zajedno: Šokantne izjave PRIJINOG bivšeg!

Dobro se zna koliko ljudi vole da se vežu za svoje favorite sa estrade i prate u stopu sve što se zbiva u njihovim životima. Nama to djeluje kao razonoda, ali slavnim ličnostima to ugrožava privatnost i može dovesti do problema ako se pročuju neistine širom medija i interneta.

Popularna folk pjevačica Aleksandra Prijović često je na meti medija jer je slavna i iz godine u godinu gradi sve veći i veći profil a sad kad je član porodice Živojinović priče o njoj i njeenoj prošlosti se svakodnevno redaju. O njenom raskidu sa bivšim dečkom Ljubomir Perućica se najviše piše. On je u medijima optužen za varanje Aleksandre sa komšinicom dok je pjevačica bila van svoje kuće, a Perućica je odlučio da odgovori na ovakve izjave medija. Naglasio je da mu smeta što ga samo znaju po tome to je dečko Aleksandre Prijović a ne po pjevanju.

Drugo što je otkriveno jeste to da je zapravo Ljuba raskinuo odnos jer mu nisu stvari odgovarale u vezi. Rekao je da je sretan otkako su prekinuli i da ta veza nije funkcionisala te da je osjetio veliko olakšanje po prekidu, a unatoč tome, sa Aleksandrom je u dobrom i korekktnom odnosu.

Njihove porodice se poznaju i paze i da je u dobrom odnosu sa svakom bivšom djevojkom, pa i sa Aleksandrom. I Ljuba je danas u braku i to sa voditeljicom Katarinom Kolozeus i očito je da želi nastaviti dalje sa životom i karijerom unatoč svojoj prošlosti.