IZAŠLA ISTINA O OBDUKCIJI TOŠETA PROESKOG! Cela nacija će biti u šoku! KAKO JE OVO MOGUĆE?!

Cijeli Balkan je prije 14 godina bio zavijen u crno kada se ugasio život tada najpopularnijeg pjevača na našim prostorima Tošeta Proeskog. On je bio pjevač kojeg su svi voljeli, i za kojeg su svi imali samo riječi hvale, pred kojim je bila svjetska karijera ali na veliku žalost njegov život se ugasio prerano.

Temu oko njegove smrti je nedavno pokrenula voditeljica Jovana Jeremić u svom jutarnjem programu koji vodi vikendom, kada je rekla slijedeće: ‘Raznorazne teorije i spekulacije su se pojavile o tome šta se zapravo desilo te kobne koći, da je pravaa istina prikriveena. Pitanje je da li je Toše ubijen, da li je mogao da izbjegne pogibiju, da li je on predosjetio svoju smrt, i to nagovijestio u svom posljednjem itnervjuu’- rekla je Jovana.

Antonia Gigovska je bila gošća kod nje u emisiji, koja je inače Pinkova zvezdica i koja je u emisji pjevala neke od njegovih najvećih hitova a koja je o pokojnom pjevaču imala da kaže slijedeće: ‘Da, priča se da je Toše ubijen i da je sve to namješteno, jer je Toše znao neke stvari, da su se preko njega dešavale neke prljave stvari, on je to htio da prekine, ali nije mogao. Priča se tako, možda je počeo smetati svima, jer je bio velik kako kod nas u Makedoniji, tako i širom Balkana, tako da možda je i to razlog’.