ISPOVIJEST ŽENE IZ KRAGUJEVCA: BILA SAM ROBINJA 4 GODINE! KADA SAM SAZNALA KO MI JE GOSPODAR, SKAMENILA SAM SE!

Dakle možda ste nekada ranije mogli čuti priče o modernom bijelom roblju, a možda neki misle da je to šuplja priča, ali ipak mnogo toga što se dešava u svijetu pokazuje da je to istina. Najgora stvar u svemu tome je što se sve to dešava oko nas, a da mi toga nismo uopšte ni svjesni.

Mi vam danas u nastavku ovog članka donosimo ispovijest djevojke iz Kragujevca koja nije htjela da oda svoj identitet, a njena priča počinje od toga da je ona krenula za Beograd kako bi našla bolji posao.

Radila je u jednoj piceriji, te bi svaku pauzu provodila u parku koji je bio blizu, a na klupi u tome parku je upoznala jednog starijeg gospodina. S njim bi s vremena na vrijeme popričala, te su vremenom postali bliski i tako mu se žalila par puta na svoj posao, te je pričala kako je danas veoma teško živjeti.

“Samo par dana od kada sam mu to rekla je do mene došao jedan mladi momak sa aktovkom kada sam bila u parku, a on me tada pitao da li ja znam za djevojke koje bi radile u Kataru na kraljevskom dvorcu, te mi je pokazao neke prospekte. Odmah sam to vidjela kao priliku i rekla sam mu da sam ja zainteresovana za taj posao i za sedam dana sam već bila u Kataru. Tamo kada sam došla, počela sam da radim eksluzivni posao za dame, ako znate na šta mislim, a klijenti su sve bili šeici i nisam se mogla požaliti nikako na zaradu”, rekla je ova djevojka i nastavila:

“Obukli su me u haljine i rekli mi da me želi vidjeti gospodar, te su me sredili baš i sa mnom je bila jedna djevojka koja je iz Virovitice, pa kada smo ušli u prostoriju, tu je bio onaj stariji gospodin koji je sa mnom razgovarao u parku”, izjavila je ova djevojka.