HTEO SAM DA POVRATIM! Vratio se kući sa posla, a imao i šta da vidi – SVOJU ŽENU KAKO KOMŠIJI RADI OVO! ŠOK!

Anonimni muškarac iz Britanije došao je kući s posla, pa uhvatio svoju ženu kako ga vara i bio je užasnut sa situacijom u kojoj se našao u tom momentu. On je gledao u svoju ženu kako izvodi se ksualni čin sa komšijom, a kako bi stvar bila još gora, ona ga je zadovo ljavala, što nije učinila za njega u deset godina koliko su bili u braku jer joj je se to gadi.

Kasnije se ispostavilo da je komšija samo jedan od njenih brojnih ljubavnika. On ima 40 godina a ona 38, bio joj je vjeran od dana kada su se upoznali, možda je i naivan kako sam kaže, ali nikada nije mogao ni slutiti da ga ona vara. ‘Jednostavno sam mislio da ona ne voli mnogo s*ks. Uvijek je željela da to radi sa ugašenim svjetlima i nikada ne bi probala ništa novo, što sam trpio jer sam je mnogo volio. Uvjeren sam sad da joj se jednostavno nije dopao s*ks sa mnom’- rekao je on za medije.

Za njeno nevjerstvo je saznao zahvaljući migreni koja ga je otjerala kući sa posla, jer se toliko loše osjećao da je morao ranije napustiti kancelariju da bi otišao kući da se odmori.

Žena nije radila tog dana i on se nadao šoljici čaja, a umjesto toga pronašao je njenu glavu u krilu svog komšije dok je on ležao na kauču. Dobio je nagon za povraćanje, pa je vikao na njega da ode, bacio mu pantalone, a komšija je istrčao iz kuće. Ona je rekla kako joj je žao što je to vidio, ali da pretjeruje jer to ništa ne znači, a kada ju je pritisnuo priznala je da je od početka braka imala najmanje devet ljubavnika. Rekao je da takvu bol nikad nije osjetio, a ona misli da joj treba oprostiti i zaboraviti ali on ne želi ni da čuje za to.